Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά είχε ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 στην 88η Στρατιωτική Διοίκηση Λήμνου.

Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφού ο Υπουργός θέλησε να συναντηθεί με τις Αρχές του νησιού, και η επωφελής συζήτηση μεταξύ τους πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα.

Ο Σεβασμιώτατος του προσέφερε, ως αναμνηστικό της επίσκεψης του, μια πολυτελή έκδοση των εκκλησιαστικών κειμηλίων της τοπικής Εκκλησίας με την αφιέρωση να εφοδιάζει ο Θεός τις δυνάμεις του σε κάθε προσπάθεια των αρμοδιοτήτων του. Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός αντιπροσέφερε τιμητικά στον Σεβ. την προσωπική του αναμνηστική πλακέτα.

Ο κ. Υπουργός πραγματοποίησε επίσης επισκέψεις, εκτός από το Στρατηγείο της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης, στην έδρα της 130ης Σμηναρχίας Μάχης, στο 88ο Τάγμα Υγειονομικού, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Φρουράς και στον Ναυτικό Σταθμό Λήμνου.

Όπως δήλωσε, αναχώρησε «με υπερηφάνεια για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκεται παντού στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά ταυτόχρονα με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό, γιατί όποτε και όπου απαιτηθεί, με υψηλό επαγγελματισμό, αίσθημα καθήκοντος και ανιδιοτέλεια στέκονται στο πλευρό της κοινωνίας».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.