Κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, διευθυντές και διευθύντριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την μητροπολιτική περιφέρεια, συναντήθηκαν σήμερα 22-9-2022 με τον Σεβασμιώτατο για να συζητήσουν για τις ανάγκες των μαθητών, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών.

Η αποδοχή της πρόσκλησης ήταν ευρεία, με πλήθος εκπαιδευτικών να προσέρχεται στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για τα υποστηρικτικά προγράμματα που λειτουργούν από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας για τους μαθητές και τις οικογένειές τους όπως “Κανένα παιδί χωρίς πρωινό και μεσημεριανό στο σχολείο”, την παροχή σχολικών ειδών, τα κοινωνικά φροντιστήρια και τις εκπαιδευτικές δράσεις για μαθητές του Προκοπείου Πολυδυνάμου Εκκλησιαστικού Κέντρου.

Στο τέλος ευχαρίστησε τους διευθυντές για το δύσκολο έργο τους προσφέροντας ένα ενθύμιο της συνάντησης και ακολούθησε κέρασμα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.