Την Κυριακή 24 Ιουλίου το απόγευμα και ώρα 19:30 στο πνευματικό κέντρο της Ενορίας Αναλήψεως Μεγάρχης Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί συζήτηση – επίδειξη και θα δοθούν πληροφορίες παρασκευής σχετικά με το προζύμι και το πρόσφορο…

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ενορία, η συνάντηση θα αποτελέσει «μια όμορφη ευκαιρία, ώστε να μάθουμε πληροφορίες, οι οποίες θα είναι χρήσιμες για την προετοιμασία του Τιμίου Δώρου, που προσφέρουμε, ώστε από αυτό να μετουσιωθεί σε Σώμα Χριστού».
«Θα είναι μεγάλη χαρά μας, που θα έχουμε μαζί μας τον κ. Κωνσταντίνο Τσόλκα, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του μέσα από την εμπειρία του, αφού θα φιλοξενηθεί στην Μεγάρχη αυτές τις ημέρες, έχοντας σκοπό να μοιράσει τις γνώσεις του στο θέμα του πρόσφορου αλλά και την διακόσμηση των κολλύβων.
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή το απόγευμα στις 19:30 στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως Μεγάρχης Τρικάλων.. Να αναφέρουμε ότι θα γίνει κάποια σχετική κουβέντα και το πρωί μετά τον εκκλησιασμό στον καφέ που παραθέτει ο Ιερός Ναός στο εκκλησίασμα ώστε να μαζευτούν όσες περισσότερες ερωτήσεις που θα απαντηθούν το απόγευμα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.