Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη στο Μπαχρέιν, όπου πραγματοποιείται η Διαθρησκειακή Συνάντηση “Bahrain Dialogue Forum”, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Βασιλέως Hamad bin Isa Al Khalifa.

Ο Παναγιώτατος αναχώρησε χθες αεροπορικώς, για την πρωτεύουσα του Βασιλείου του Μπαχρέιν, όπου θα ομιλήσει στη Διαθρησκειακή Συνάντηση, η οποία διοργανώνεται από το Ανώτατο Συμβούλιο Ισλαμικών Ζητημάτων του Βασιλείου του Μπαχρέιν, σε συνεργασία με το Μουσουλμανικό Συμβούλιο των Πρεσβυτέρων.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνοδεύεται από τον Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, τον Κωδικογράφο της Αγίας και Ιεράς Συνόδου Διάκονο κ. Οικουμένιο, και τον Ιερολ. Αρχιδιάκονο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωάννη Χρυσαυγή.

Σημειώνεται ότι Επίτροπος του Πατριάρχη κατά την απουσία του ορίσθηκε ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, ο οποίος και τον προέπεμψε στο Αεροδρόμιο της Πόλης, μαζί με τον Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλο κ. Θεόδωρο.

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης συνάντησε Ενορίτες της Αντιόχειας στο Μπαχρέιν, στο ξενοδοχείο Golden Tulip. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Μητροπολίτης Βαγδάτης κ. Γαττάς.

Ο Μακαριώτατος έφτασε στο Μπαχρέιν χθες το απόγευμα για να συμμετάσχει στο Φόρουμ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.