ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο θα έχει σήμερα στις 6 το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέπτεται την Αθήνα όπου θα συμμετάσχει στην 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς («Our Ocean Conference 2024»), η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 17 Απριλίου 2024 στην Αθήνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Στο πλαίσιο της παραμονής ο Παναγιώτατος θα επισκεφθεί τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης την Τρίτη, 16 Απριλίου, επρόκειτο να επισκεφθεί και την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε από την Μητρόπολη η επίσκεψη αναβλήθηκε. “Εξαιτίας έκτακτης τροποποίησης του προγράμματος της επίσημης επίσκεψεως του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψή του στην πόλη του Περιστερίου την Τρίτη 16 Απριλίου 2024. Η επίσκεψη μετατίθεται σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα”, αναφέρει το ανακοινωθέν.

Την Τετάρτη, 17 Απριλίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα παραστεί στην τιμητική εκδήλωση απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή στον Ομότιμο Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βλάσιο Ιω. Φειδά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.