Συνάντηση με τον κ. Πέτρο Μπελέρη, υιό του φυλακισμένου Δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Φρέντυ Μπελέρη, είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρώην Υπουργό Επικρατείας κ. Σταύρο Παπασταύρου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Μακαριώτατο αρχικά να δείχνει το ενδιαφέρον του σχετικά με την υγεία του πατέρα του κ. Μπελέρη, ο οποίος είναι στην φυλακή για έντεκα μήνες. Υπενθυμίζεται ότι ο Φρέντη Μπελέρης εξελέγη Δήμαρχος Χειμμάρας ενώ πρόσφατα το αλβανικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε 2 χρόνια φυλάκιση, γεγονός που έφερε απογοήτευση τόσο στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου όσο και στην Ελλάδα.

“Άντλησε δύναμη από την υποστήριξη των τελευταίων ημερών αλλά και από τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας που τον επισκέφθηκε πριν από μερικούς μήνες αλλά και από την επίσκεψη που είχαμε πραγματοποιήσει σε εσάς την προηγούμενη φορά”, είπε στον Αρχιεπίσκοπο ο κ. Πέτρος Μπελέρης.

Ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε από τον υιό του υποψήφιου πλέον Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Φρέντυ Μπελέρη, να του μεταφέρει ευχές για δύναμη και ο Θεός να βοηθήσει όλους σε αυτόν τον αγώνα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.