ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος υποδέχθηκε εγκαρδίως, στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιόππης κ. Δαμασκηνό, του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024.

Οι δύο Ιεράρχες, μετά το προσκύνημα του Αρχιεπισκόπου κ. Δαμασκηνού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πραγματοποίησαν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Αρχιεπισκοπικό Γραφείο. Σε αδελφικό κι εποικοδομητικό κλίμα, ανέπτυξαν γόνιμη συζήτηση γύρω από ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, αφορώντα την Ορθοδοξία και την εμπόλεμη κατάσταση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος, εκ μέρους όλου του πληρώματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ευχήθηκε να σταματήσει το συντομότερο δυνατό η αιματοχυσία στους Αγίους Τόπους, να επικρατήσει ειρήνη και να επιτευχθεί η αρμονική συμβίωση των ανθρώπων, ενώ ο Αγιοταφίτης Ιεράρχης μετέφερε στον Σεβασμιώτατο τις εγκάρδιες ευχές του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και τον ευχαρίστησε για την υποδοχή και τη φιλοξενία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.