Στα γραφεία του κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις – Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση .

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία, μετά την ένοπλη επίθεση που πραγματοποίησε άγνωστος στα τοπικά γραφεία του Καλού Κόμματος, της Μεράλ Ακσενέρ, στη συνοικία Μέρτερ της Κωνσταντινούπολης.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και οι αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Η σφαίρα χτύπησε σε παράθυρο του κτηρίου που στεγάζονται στα γραφεία.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Καταδικάζει την επίθεση ο πολιτικός κόσμος

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου, που καταδίκασε το περιστατικό.

«Καταδικάζω την ένοπλη επίθεση στην τοπική οργάνωση Κωνσταντινούπολης του Καλού Κόμματος. Μεταφέροντας τις καλύτερες ευχές μου στους φίλους μας, υπογραμμίζω την προσδοκία μας οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό» τόνισε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος της προέδρου του Κόμματος IYI, Μπουρά Καβουντζού άσκησε δριμεία κριτική στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σε όσα δήλωσε κατά της Μεράλ Ακσενέρ και είπε ότι η επίθεση ήταν αποτέλεσμα ρητορικής μίσους, προσβολών και απειλών.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος του CHP, Σεγίτ Τορούν, καταδίκασε την ένοπλη επίθεση και ευχήθηκε «όλοι οι δράστες που εμπλέκονται στην πολιτική του φτηνού εκφοβισμού να λογοδοτήσουν ενώπιον του νόμου το συντομότερο δυνατό».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.