ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ : Τηλεργασία δεν σημαίνει εργάζομαι μόνος μου στο σπίτι. Σημαίνει συνεχίζω να εργάζομαι και να Συν-εργάζομαι, όπως και πριν, με μόνη διαφορά, πως αυτό γίνεται εξ’ αποστάσεως. Φανταστείτε να διαχειρίζεστε ομάδες από ένα μέρος του πλανήτη και ο σχεδιαστής ή ο κειμενογράφος σας ή ο προγραμματιστής ή η ομάδα μάρκετινγκ να κάθεται στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

Τα 2/3 των εργαζομένων (σε σύνολο 807 ερωτηθέντων) υιοθετούν θετική στάση απέναντι στην προοπτική καθιέρωσης της εξ’ αποστάσεως εργασίας, ενώ το 63% θεωρεί ικανοποιητική την πρόσφατη εμπειρία του.

Από την ίδια έρευνα πληροφορούμαστε πως πιο θετική στάση έχουν οι γυναίκες (71%), οι εργαζόμενοι σε Πολυεθνικές (72%), οι εργαζόμενοι στον κλάδο Πληροφορικής & Επικοινωνιών (80%) και τα μη Διοικητικά στελέχη (70%).

Το 85% των ερωτηθέντων πιστεύουν πως η παραγωγικότητά τους έχει επηρεαστεί θετικά (36%) ή δεν έχει επηρεαστεί καθόλου (49%) και πως δεν έχει επηρεαστεί ο χρόνος και η ποιότητα συνεργασίας.

Τέλος, ενδιαφέρον είναι το εύρημα, πως οι Ελληνικές εταιρείες είναι πιο διστακτικές να εφαρμόσουν σε μεγαλύτερη έκταση την εξ’ αποστάσεως εργασία με κύριο ανατρεπτικό παράγοντα την εταιρική κουλτούρα.

Επίδομα παιδιού 2020. Πότε θα καταβληθεί η τρίτη δόση

Επίδομα παιδιού 2020. Καταβολή της τρίτης διμηνιαίας δόσης για το 2020 στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού

Η τρίτη (Γ) διμηνιαία δόση του 2020 αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο και θα καταβληθεί, όπως ορίζει ο νόμος, την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 σε όλους όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2020

Πληρωμή των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων Ιουνίου 2020

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ)

Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ μηνός Ιουνίου 2020 στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιουνίου 2020 δηλαδή την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Τσαντίρης Νίκος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.