Η αναλογία του επιδόματος αδείας η οποία καταβάλλεται στους εργαζόμενους, ανέρχεται, για κάθε μήνα ένταξης των εργαζομένων στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» εντός του έτους 2020, σε 1/25 επί της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας των δικαιούχων εργαζομένων.

Συν-Εργασία: Επίδομα αδείας αναστολής δεκεμβριου- Η καταβολή της αναλογίας του επιδόματος αδείας προς τους δικαιούχους – εργαζόμενους πραγματοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και βαρύνει τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Η πληρωμή στους δικαιούχους εργαζόμενους ολοκληρώνεται αυτοματοποιημένα κατόπιν διασταύρωσης με τα στοιχεία που τηρούνται στο ΠΣ «ΕΡΓΑΝΗ», αναφορικά με το χρονικό διάστημα υπαγωγής εκάστου μισθωτού στον μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» και τα καταβαλλόμενα ποσά της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας.

Η αναλογία του επιδόματος αδείας πιστώνεται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) εκάστου μισθωτού.

Τους όρους υπολογισμού του επιδόματος αδείας στους μισθωτούς που εντάσσονται στο μηχανισμό «Συν-Εργασία» ξεκαθαρίζει διυπουργική απόφαση.

Θα επιλεγούν 68 μόνιμοι υπάλληλοι στο ΓΕΝ των παρακάτω βαθμίδων εκπαίδευσης:

ΠΕ
ΤΕ
ΔΕ
Το σύνολο το θέσεων θα διατεθεί σε διοικητικό προσωπικό.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτη ενίσχυση: Ποιους αφορά

Δουλειά τώρα σε υποψηφίους ΥΕ

ΟΠΕΚΑ: Τελευταία ευκαιρία για το επίδομα παιδιού

Τους όρους υπολογισμού του επιδόματος αδείας στους μισθωτούς που εντάσσονται στο μηχανισμό «Συν-Εργασία» ξεκαθαρίζει διυπουργική απόφαση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.