Συμβολή του Πατέρα Ιωάννη στην εθνικοθρησκευτική διαπαιδαγώγηση των στρατευμένων, λέει η ομάδα υποστήριξής του.

Τη συμβολή του Πατέρα Ιωάννη Ιωάννου, Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, και Ηγούμενου της Μονής Αποστόλου Βαρνάβα στην εθνικοθρησκευτική διαπαιδαγώγηση των στρατευμένων, σημειώνει η ομάδα υποστήριξης της υποψηφιότητας του για τη θέση του Μητροπολίτη Πάφου .

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Πάτερ Ιωάννης Ιωάννου απέκτησε από το 2007 εως το 2014 μεγάλη εμπειρία από τη συμμετοχή του ως Διευθυντή Θρησκευτικού του ΓΕΕΦ στα διεθνή συνέδρια στρατιωτικών ιερέων.

Όπως αναφέρεται στα συνέδρια συμμετείχαν στρατιωτικοί ιερείς από τις χώρες του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης , του Συμβουλίου της Ειρήνης και της Αμερικής.

Επιπρόσθετα σημειώνεται πως ο Πάτερ Ιωάννης Ιωάννου συνέβαλε τα μέγιστα στην ανύψωση του Γραφείου Θρησκευτικού σε Αυτόνομη Διεύθυνση Θρησκευτικού του ΓΕΕΦ με Διευθυντή.

Αναφέρεται επίσης πως μετά την διεύρυνση της Ιεράς Συνόδου των νέων Μητροπόλεων οργάνωσε και τοποθέτησε τις στρατιωτικές μονάδες και τα φυλάκια στα όρια της κάθε Μητροπολιτικής περιφέρειας.

Ακόμη, μεταξύ άλλων, ο Πάτερ Ιωάννης Ιωάννου ως Διευθυντής Θρησκευτικού ΓΕΕΦ είχε αγαστή συνεργασία με όλους τους οικείους Μητροπολίτες αλλά και με όλους τους ιερείς που επωμίστηκαν το ιερό καθήκον της εθνικοθρησκευτικής διαπαιδαγώγησης των στρατευμένων νέων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.