Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τoν κ. Ανδρέα Καραγιάννη.

Σημαντικό σύμμαχο στο πρόσωπο του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γεώργιου Θωμάκου βρήκε ο Ανδρέας Μ. Καραγιάννης μιας και μοιράζονται κοινά οράματα για βασικούς τομείς της πατρίδος μας αλλά και θεμάτων που σχετίζονται άμεσα με την Ορθόδοξη Πίστη.

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν πως είναι απαραίτητο να εξευρεθεί άμεσα λύση στο φλέγον ζήτημα της οικίας του Παύλου Μελά στην Κηφισιά, σε μια δύσκολη περίοδο που αρκετοί Έλληνες και ιδιαιτέρως Μακεδόνες αισθάνονται πληγωμένοι.

Ο κος Καραγιάννης ενημέρωσε επίσης τον Δήμαρχο Κηφισιάς για το ίδρυμα PRUDENTIA, το οποίο έχει ως σκοπό την προστασία των Ιερών Ναών-Μνημείων της Ορθοδοξίας.

Η ανακοίνωση

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον Εκδότη, Νομικό, Συγγραφέα Ανδρέα Καραγιάννη.

Ο κος Καραγιάννης θα συμμετέχει κι ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κύριο Ανδρέα Καραγιάννη διακεκριμένο Εκδότη της γνωστής ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΕΚΚΛΗΣΙΑ on line», Νομικό, Συγγραφέα κι Επιχειρηματία που δέχθηκε να ενισχύσει με την παρουσία του τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ».

Με τις πολλαπλές εμπειρίες και τις ικανότητες του, θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Νέα Ερυθραία και θα βαδίζουμε προς τη Νίκη των ερχόμενων Δημοτικών Εκλογών υπηρετώντας το όραμα για Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο με Καινοτομίας».

Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε μια ομάδα φίλων επιστημόνων, εργαζομένων, επιχειρηματιών, γονέων, νέων, .. με όραμα, ελπίδα και αποφασιστικότητα να προσφέρουμε στην πόλη που γεννηθήκαμε.

Ο Δήμος για μας δεν είναι η κορυφή που πρέπει να κατακτήσουμε…

Είναι η οικοδομή που με θέληση θα χτίσουμε με γερά θεμέλια για το μέλλον των παιδιών μας….

Καταλήξαμε λοιπόν στη συνεργασία με τον κ. Θωμάκο και την ομάδα του, αλλά επειδή μοιραζόμαστε με το Συνδυασμό του «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» κοινά οράματα και κοινούς στόχους.

Εμείς αψηφώντας θώκους, έχουμε πρώτιστο μέλημα το καλό του τόπου μας…

Δεν εκποιούμε τίποτε και καμία από τις αρχές μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τη θέληση και την αποφασιστικότητα μας και καλούμε κάθε πολίτη της πόλης μας να συμπαραταχθεί μαζί μας.

Για το μέλλον τούτου του τόπου για το μέλλον των παιδιών μας…

Τολμάμε με εντιμότητα και όραμα να θέλουμε να επωμιστούμε το δύσκολο τούτο έργο… Γιατί μπορούμε, θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι».

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.