Στην Χριστιανική Εστία Λαμίας βρέθηκε για μια ακόμη φορά απόψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, για να ευλογήσει την όμορφη επετειακή εκδήλωση που παρουσίασαν οι Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες της Λαμίας ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του επιτετραμμένου της Αδελφότητος «ΣΩΤΗΡ» στην Φθιώτιδα, Ελλογιμωτάτου κ. Εμμανουήλ Σταθούλια, του επί της κατηχήσεως των νέων υπευθύνου, Ελλογιμωτάτου κ. Αλεξάνδρου Χρυσανθοπούλου, ως και του υπερδραστηρίου Προέδρου του τοπικού ιεραποστολικού οργανισμού κ. Παναγιώτη Ντούρου.

Ο κ. Συμεών εθαύμασε και καμάρωσε τα παιδιά για το πρόγραμμα που παρουσίασαν, τα καταχειροκρότησε, και εξέφρασε και την ευαρέσκειά του για το τεράστιο ιεραποστολικό έργο που γίνεται από την αδελφότητα στην Λαμία.

«Το 1821 είναι ένα μεγάλο σχολείο για τους νέους» τόνισε ο κ. Συμεών και επεσήμανε: «Οφείλουμε μέσα από τις εθνικές μας εορτές να διδασκόμαστε ως λαός, τόσο από τις επιτυχίες μας όσο και από τις αποτυχίες μας. Το 1821, το έπος της παλιγγενεσίας, είναι ένα τεράστιο σχολείο για όλα τα παιδιά μας!!» ανέφερε ο κ. Συμεών.

Τον κ. Συμεών ευχαρίστησαν ειδικά οι Ελλογιμωτάτοι κ. Σταθούλιας, κ. Χρυσανθόπουλος και ο κ. Ντούρος και τόνισαν τον σεβασμό και την αφοσίωση τους στο προσωπό του κ. Συνεών και την υπακοή τους σε αυτόν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.