Τον μικρό Αλέξανδρο από την Μακρακώμη με την μητέρα του Χριστίνα Μπογιαντζή και τον γιατρό του, δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, προκειμένου να τους επιδώσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως, συμβάλλοντας στην προσπάθεια η οποία καταβάλλεται από όλους ανεξαιρέτως, προκειμένου ο μικρός Αλέξανδρος να ταξιδέψει στην Αμερική για να υποβληθεί σε μια εξειδικευμένη επέμβαση που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του.

Ο Αλέξανδρος πάσχει από υπερτονία (σπαστικότητα). Η επέμβαση λέγεται Selected Dorsal Rizotomy – Εκλεκτική Ραχιαία Ριζοτομή), και πρόκειται για παρέμβαση στον σπονδυλικό σωλήνα. Μετά θα ακολουθήσει και δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο ίδιο κέντρο.

Οι γιατροί εικάζουν πως μετά τις δύο επεμβάσεις και με καθημερινή φυσιοθεραπεία για περίπου ένα έτος ο Αλέξανδρος θα περπατά με μπαστούνι.

Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία της επισκέψεως του 8χρονου Αλέξανδρου, ευχαρίστησε συγκινημένος όλους τους αδελφούς από την Φθιώτιδα, οι οποίοι μετά από το κάλεσμα του, το οποίο απηύθυνε ο κ. Συμεών από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου, στο τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας την Κυριακή του Θωμά 9 Μαΐου, από το Ναό του Αγίου Νικολάου του Νέου Ανθήλης, υπήρξε ωε τώρα αθρόα και συγκινητική και ευελπιστεί ότι σύντομα θα συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό, ώστε ο Αλέξανδρος να πραγματοποιήσει το πολυπόθητο ταξίδι ζωής στην Αμερική.

Επίσης ο κ. Συμεών ευχαρίστησε και τους Έλληνες της ομογένειας, οι οποίοι και στο άκουσμα της ύπαρξης ανάγκης εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για να βοηθήσουν ενεργά.

O αριθμός λογαριασμού του εράνου που πραγματοποιεί η οικογένεια είναι:

Εθνική Τράπεζα

GR7801103960000039600966012

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.