Συλλυπητήριο Μήνυμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου για το θάνατο του Δημάρχου Φαρκαδόνος Ιωάννου Σακελλαρίου

«Η γή της Θεσσαλίας σήμερα υποδέχεται το πολύπαθο σώμα ενός ευγενικού, καλόψυχου και δημιουργικού μέλους της κοινωνίας μας. Ενός ανθρώπου πολύκαρπου και καλλίκαρπου που τους εύχυμους καρπούς της προσφοράς του γεύεται ιδιαίτερα ο Δήμος Φαρκαδόνας που κατευοδώνει τον πρώτο πολίτη της ο οποίος μεταδημοτεύεται στην Βασιλεία των ουρανών εκεί που ουκ εστί πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός, αλλά ζωή ατελεύτητος.

Έλεγε χαρακτηριστικά ο Άγιος Παΐσιος πως από τότε που βγήκε ο καρκίνος γέμισε ο παράδεισος. Συνεπώς καλό παράδεισο Δήμαρχε. Ο Θεός να σε αναπαύει από τους κόπους σου και τους αγώνες σου !

Σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου, την συνεργασία σου, το ήθος σου και την ανθρωπιά σου. Καλή αντάμωση στην αγκαλιά του Θεού. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Θα είσαι πάντα στην πρόθεση, στην καρδιά και στην σκέψη μου. Ο Νικητής του θανάτου και της Ζωής χορηγός να μελώνει την πίκρα των ιδικών σου και όλων των δημοτών σου που θα είσαι για αυτούς εικόνισμα στην ζωή τους με βίον πρότυπον!»

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.