ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: Η ομογένεια δυναμικά στο πλευρό των Ελλήνων για το συλλαλητήριο της Κυριακής ενάντια στα Θρησκευτικά

Συλλαλητήριο Θρησκευτικά: Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Μαρτίου στα Προπύλαια ενάντια στα νέα θρησκευτικά και οι εκτιμήσεις συμμετοχής των πολιτών έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες όλων των διοργανωτών.

Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να το αποσιωπήσει, σε συνεργασία με τη μεγάλη πλειοψηφία των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας μας, την ώρα που η αντιπολίτευση αλλά δυστυχώς και αρκετοί Ιεράρχες (πλην ορισμένων μετρημένων στα δάκτυλα ΗΡΩΩΝ) σφυρίζουν αδιάφορα, η ελληνική ομογένεια, οι Έλληνες της διασποράς, δείχνουν για μια ακόμα φορά ότι το λέει η καρδιά τους.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το συλλαλητήριο ενάντια στα θρησκευτικά έως και σήμερα, οι ομογενείς Έλληνες, κατά χιλιάδες, είτε έχουν στείλει συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα, είτε σε κάποιες περιπτώσεις κανονίζουν σε ομάδες την προσέλευσή τους την Κυριακή στο συλλαλητήριο.

Η φωνή τους ενώνεται με τη φωνή μας και αποτελεί για μας ύψιστη εντολή η διαταγή τους που συνοψίζεται σε μια φράση:

«Μην τους αφήσετε να καταστρέψουν το μέλλον της Ελλάδος, το μέλλον των παιδιών μας, θα σας στιγματίσουν ως γραφικούς και ακραίους αλλά εσείς οφείλετε να συνεχίσετε τον αγώνα, αυτό είναι το χρέος σας και εμείς θα είμαστε δίπλα σας».

Αυτά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι διοργανωτές από κοινότητες στη Μελβούρνη στο Τορόντο, στο Μόντρεαλ, στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στο Μόναχο, στο Λονδίνο ακόμα και από ομογενείς που διαμένουν στην Τουρκία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο κόσμος αναμένεται να ξεπεράσει τις 40.000.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.