: Γράφει ο Ανδρέας Μ. Καραγιάννης. Το μέλλον των παιδιών μας, μας καλεί. Στη σύγχρονη χρονική συγκυρία φαντάζει δυσοίωνο. Ο Αμοραλισμός καλά κρατεί.

Κόντρα λοιπόν, σε τούτη τη λαίλαπα που ισοπεδώνει τα πάντα στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, και απαιτεί τα παιδιά μας μαζοποιημένα, ανελεύθερα, χειραγωγούμενα και ελεγχόμενα, ορθώνουμε το ανάστημά μας, βροντοφωνάζουμε όχι στην ισοπέδωση. Τα Θρησκευτικά θωρακίζουν τα παιδιά μας με αξίες και αρχές που θα αποτελέσουν την ασπίδα τους για να περπατήσουν στο δυσοίωνο μέλλον που έρχεται.

Όλοι λοιπόν στο συλλαλητήριο για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας, να διατρανώσουμε την αγωνιστικότητά μας, ενάντια στις κατευθυνόμενες από οικονομικούς κύκλους του εξωτερικού μεθοδεύσεις.

Στα παιδιά μας χρειάζονται στηρίγματα γιατί οι αγέρηδες καραδοκούν. Εμείς πρέπει να παλέψουμε αποφασιστικά μέχρι το τέλος για να τους τα δώσουμε.

Οι καιροί ου μενετοί.

Απαιτούν εγρήγορση και αγώνα.

Όπως δώσαμε δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας, προασπίζοντας την ιστορία της πατρίδος μας που κάποιοι τη δανείζουν, έτσι και την Κυριακή 4 Μαρτίου, είναι αδήριτη ανάγκη να αγωνιστούμε σε αυτό το νέο μετερίζι, αλλά αυτή τη φορά για τα παιδιά μας και το μέλλον αυτού του τόπου.

Συλλαλητήριο-Θρησκευτικά: Κληρικοί-λαός και ομογένεια, μια γροθιά στις 4 Μαρτίου

Δείτε την επίσημη σελίδα για το συλλαλητήριο για τα θρησκευτικά εδώ:

https://el-gr.facebook.com/lemeOXIsnt/

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.