ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κλειστοί θα είναι σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 αρκετοί σταθμοί του Μετρό αλλά και δρόμοι για το συλλαλητήριο που γίνεται στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία αφού σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αττικό Μετρό οι σταθμοί Σύνταγμα, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο θα κλείσουν από τις 10.00 μέχρι νεοτέρας. Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 αρκετοί σταθμοί του Μετρό και δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Οι σταθμοί Σύνταγμα, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο θα παραμείνουν κλειστοί.

Αντιδράσεις για Μετρό

Αντιδράσεις για το μετρό εξέφρασε η επιτροπή για το συλλαλητήριο της Αθήνας αναφέροντας πως από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 ζήτησε εγγράφως από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ΣΤΑΣΥ ΑΕ την πύκνωση των δρομολογίων του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων πολιτών οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Παρ΄όλο που η πύκνωση των δρομολογίων προς τους σταθμούς περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος (Ευαγγελισμός, Μοναστηράκι, Ακρόπολη, Φιξ) εξυπηρετεί οικονομικά την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση – ούτε καν απάντηση – παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις της Επιτροπής Αγώνα.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούνται όσοι θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο να προγραμματίσουν έγκαιρα την προσέλευση τους, καθώς θα είναι απαραίτητο να περπατήσουν μέχρι την Πλατεία Συντάγματος χωρίς να υπολογίζουν στην εξυπηρέτησή τους από την ΣΤΑΣΥ ΑΕ προς τους πλησιέστερους σταθμούς του ΑΤΤΙΚΟ μετρό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.