ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μια απίστευτη εικόνα δημοσιεύει τώρα το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στην οποία φαίνεται ένας Γέροντας Ιερέας να κρατά στα χέρια του ένα από τα εκατοντάδες χημικά που έριξε η αστυνομία στους παριστάμενους διαδηλωτές στο σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, πολλοί εκ των οποίων ήταν Γέροντες, Ιερείς, Μητροπολίτες και Μοναχοί από το Άγιο Όρος.

Την απόλυτη παρακμή ενός κράτους καταδεικνύει η φωτογραφία που φέρνει τώρα στο φως της δημοσιότητας το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και δείχνει Γέροντα Ιερέα να κρατά στα χέρια του ένα από τα εκατοντάδες χημικά που εκσφενδονίσθηκαν σήμερα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Δείτε την εικόνα από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: 

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής το επίσημο μέρος του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Αθήνα με τον μεγάλο όγκο των διαδηλωτών να αποχωρεί τώρα από το κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και διάσπαρτες ομάδες διαδηλωτών να κινούνται πέριξ του χώρου του συλλαλητηρίου.

Στις 15.00 μετά το μεσημέρι άρχισαν μικροεπεισόδια μπροστά από τη Βουλή που εξελίχθηκαν σε μάχες μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ όπου έγινε μαζική χρήση χημικών εκ μέρους της αστυνομίας.

Ομάδες διαδηλωτών με κράνη, κουκούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες επιτέθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα σε δύο σημεία στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή, στα σκαλάκια του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη αλλά και στην αριστερή πτέρυγα του κοινοβουλίου.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.