ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη είναι τώρα το συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών τόσο στο Σύνταγμα, όσο και έξω από την Αμερικανική πρεσβεία.

Το συλλαλητήριο προκάλεσε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την αστυνομία να δίνει εντολή να κλείσει ο σταθμός του Μετρό “Σύνταγμα”
Έξω από την Βουλή η Επιτροπή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, με κύριο σύνθημα το “Η Μακεδονία είναι Ελληνική”, αντιδρώντας στον όρο “Μακεδονία” στην ονομασία της ΠΓΔΜ.

Σε έναν διαφορετικό τόνο και με διαφορετικές διαφωνίες και αιτήματα, το ΚΚΕ κάλεσε τώρα σε συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας στο Μέγαρο Μουσικής. ώστε να βρεθεί έξω από την Αμερικανική πρεσβεία.

Το ΚΚΕ αντιδρά λέγοντας πως η΄συμφωνία των Πρεσπών ενισχύει τους αλυτρωτισμούς και εντάσσεται στον σχεδιασμό ΗΠΑ – ΝΑΤΟ στην περιοχή που έχει μόνο “μπαρούτι” για τους λαούς.

Κλειστοί θα είναι από το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019 δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα μιας και θα λάβει χώρα το συλλαλητήριο στην Αθήνα ενώ κλειστός θα μείνει σταθμός του Μετρό, Σύνταγμα και οι ρυθμίσεις αφορούν την ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων και την Πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσουν στους εξής δρόμους που παρουσιάζουμε παρακάτω.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.