ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ: Σε εξέλιξη είναι τώρα στο κέντρο της Αθήνας πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου Γαβρόγλου. Νεαροί έχουν συγκεντρωθεί από τις 18:00 στα Προπύλαια και πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, οι φοιτητές ζητούν με το συλλαλητήριο τώρα στην Αθήνα, μεταξύ άλλων να μην ψηφιστεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο για το «Νέο λύκειο» και να καταργηθεί ο νόμος των απολύσεων

Παράλληλα, αντιδρούν στη συνένωση του Π.Τ.Δ.Ε. Πάτρας με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για μια ακόμη φορά επιλέγει να νομοθετήσει με τα σχολεία κλειστά! Φέρνει στη Βουλή ένα ακόμα αντιλαϊκό νομοσχέδιο.

Στα «μουλωχτά» φέρνει τη Μεγάλη Δευτέρα για ψήφιση τις αλλαγές στη Γ’ Λυκείου και το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ – ΤΕΙ με κλειστά τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια.

Η μεθόδευση αυτή της κυβέρνησης δεν είναι τυχαία. Θέλει να περάσει στα κρυφά και εσπευσμένα ένα ακόμα αντιδραστικό νομοσχέδιο μακριά από τις «ενοχλητικές αντιδράσεις», μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών και γονιών», σημειώνει η ανακοίνωση.

Στη συγκέντρωση τώρα στο Σύνταγμα θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πειραιά Ηλίας Πατίδης, εκπρόσωπος φοιτητών, εκπρόσωπος μαθητών και η Στέλλα Βαλαβάνη, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών της Περιφέρειας Αττικής.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.