ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία πραγματοποιείται τώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να εμποδιστεί η συμφωνία των Πρεσπών που παραχωρεί τη Μακεδονία στα Σκόπια και ψηφίζεται αύριο από την Βουλή των Ελλήνων. Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του Μετρό.

Με τύμπανα, σημαίες και πανό κόσμος που αντιδρά στη συμφωνία των Πρεσπών, συγκεντρώθηκε γι’ ακόμη μία φορά στο συλλαλητήριο στον Λευκό Πύργο για να υποστηρίξει την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Με συνθήματα και τραγούδια, προσπαθούν γι’ ακόμη μία φορά να «φωνάξουν» τη διαφωνία τους, ελπίζοντας να εισακουστούν μέχρι τη Βουλή, στην οποία αυτή την ώρα γίνεται συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Στο συλλαλητήριο στην Αθήνα συρρέουν από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες πολίτες για να διαδηλώσουν.

Κλειστοί θα είναι από το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019 δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα μιας και θα λάβει χώρα το συλλαλητήριο στην Αθήνα ενώ κλειστός θα μείνει σταθμός του Μετρό, Σύνταγμα και οι ρυθμίσεις αφορούν την ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων και την Πλατεία Συντάγματος. Ειδικότερα, απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσουν στους εξής δρόμους που παρουσιάζουμε παρακάτω.

Κλειστοί δρόμοι, σταθμοί μετρό και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης από την Τροχαία ενόψει των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών .

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.