Στην Αλεξανδρούπολη το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο νεαρό στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας - Καθόταν μπροστά στην αμαξοστοιχία με τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

Κηδεύεται αύριο στην Αλεξανδρούπολη ο αδικοχαμένος μηχανοδηγός Δημήτρης Οικού που, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, επέβαινε στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την εμπορευματική στα Τέμπη.

Στην Αλεξανδρούπολη, αύριο Δευτέρα 6 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής για τον 29χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο.

οικου1

οικου

Γονείς, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από ολόκληρο τον Έβρο, θα αποχαιρετήσουν τον νεαρό Δημήτρη που «χάθηκε» τόσο άδικα στη φονική σιδηροδρομική τραγωδία. Στη συνέχεια θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία με πολλά «γιατί;» να παραμένουν αναπάντητα, καθώς οι υπεύθυνοι δεν έκαναν όσα έπρεπε για να αποτρατεί ο θάνατος ανθρώπων από ενδεχόμενο ατύχημα πόσο μάλλον μια τραγωδία τέτοιου μεγέθους, με 57 κυρίως νέους ανθρώπους να καταλήγουν νεκροί.

οιιοκυ2

Σύμφωνα με πληροφορίες του evrosnews.gr, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του άτυχου Δημήτρη έχουν υποστηρίξει πως -παρόλο που ήταν εκτός υπηρεσίας- εκείνος καθόταν μπροστά στην αμαξοστοιχία με τους άλλους συναδέλφους του μηχανοδηγούς και οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ήταν εξαρχής ελάχιστες.

Η σορός του τελικά ταυτοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου, από το δείγμα DNA που έδωσε η αδερφή του, η οποία βρέθηκε στην Λάρισα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.