ΜΈΓΑ ΘΑΎΜΑ.... ΧΙΛΙΕΣ ΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ....

Είναι κάτι πράγματα ανεξήγητα αλλά τόσο συγκλονιστικα που μένεις εκστατικός μπροστά τους..
Όταν αποφάσιση ο Θεός να επεμβει είναι ολοκαθαρο το αποτέλεσμα…. Μίλα ο Θεός και τα πάντα υποτασονται κάτω από το Θείο Νεύμα Του
Ένα παληκαρι ένας λεβέντης ήρθε τον περασμένο Οκτώβριο να με δει…. ήταν με μόρφωμα στον λαιμό και ήταν πολύ στενάχωρημενος
Σκεφτόταν την οικογένεια του την ζωή του που αριθμούσε μόλις τριάντα χρόνια τα ονειρα του και μέσα σε λίγη ώρα έκανε μιαν αναδρομή αναπολωντας το παρελθόν…..
Στάθηκα στις ωραίες στιγμές της ζωής του και του υπενθημισα τις ευεργεσιες του Θεού που απλώνονται αμυδρά στην θυμηση του καθώς όλοι οι νέοι λόγω της παρορμησης της ηλικίας των εύκολα ξεχνούν….
Ο Χριστός του είπα βλέπεις ήταν πάντα στο πλευρό σου από τότε που γεννήθηκες σε προσέχει έως και τώρα που έκανες οικογένεια και παιδιά….. Και τώρα είναι δίπλα σου σε έχει πάρει από το χέρι και θα σε βγάλει από αυτήν την περιπέτεια οπως Εκείνος ξέρει… Χωρίς να αγωνίας και να απελπίζεσαι…. Αρκεί να Τον εμπιστευθεις….
Γι αυτό θα βάλουμε πρεσβευτή και μεσίτη τον Άγιο Πορφύριο….
Ειπαμε πολλά…. Η πίστη δυνάμωσε…. Δεν με νοιάζει για μένα μου είπε… Ο Χριστός ξέρει τι θα κάνει…. Μόνο την οικογένεια μου σκέφτομαι και πονω….
Έσκυψε και του έβαλα το πετραχηλη στο κεφάλι του του περικύκλωσα τον λαιμό όπου ήταν το προβλημα και μια ταπεινή προσευχή προς τον Χριστό μας ανεδιδε εκείνη την στιγμή τον πόθο και τον πόνο των καρδιων μας……
Τον σταυρωσα με το λαδάκι από το καντηλακι του Αγίου μας…
Του υποσχεθηκα πως καθημερινά θα τον θυμάμαι στην φτωχή προσευχή μου και του είπα να επισκεφτεί έναν καλό πνευματικό να κάνει μιαν γενική εξομολόγηση και με την άδεια του να κοινωνα τακτικά….
Πριν λίγες μέρες χτύπησε το τηλ. Και τα Χαρούμενα νέα ήρθαν….
Έκανα μαγνητική και σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκε ένας Σταύρος…. Ανεξήγητο με την κοινή λογική…. Σε ένα σώμα τελείως γυμνό να εμφανίζεται το σημείο του Σταύρου…..
Να του λέω πόσο σε αγαπά ο Χριστός μας…. Αποτύπωσε την ίαση σου με το σημείο του Σταύρου Του….
Πάει και το μόρφωμα πάει και η ταλαιπωρία… Μένει η πίστη η χαρά η ευγνωμοσύνη…. Τρέξε να αγκαλιασης τον Χριστό μας να του φωναξης με δάκρυα στα μάτια…. Σευχαριστω Χριστέ μου… Σευχαριστω…..

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.