Σαν σήμερα ο μικρός Λάμπρος Καλλένος, ο οποίος είχε συγκλονίσει το Παγκύπριο με την περιπέτεια της υγείας του, θα είχε τα γενέθλιά του και η μητέρα του με ένα συγκινητικό βίντεο, στέλνει το δικό της μήνυμα.

Όπως αναφέρει η μητέρα του Λάμπρου, «29 Αυγούστου… Από εκείνη τη μερα που πέταξες ψηλά στους ουρανούς Λαμπρό μας αστέρι το κενό στην ζωή και την ψυχή μας τεράστιο , οι ευχάριστες αναμνήσεις όλα όσα μας δίδαξες όλα αυτά που συνεχίζεις να μας εμπνέεις είναι το κουράγιο μας».

Το πέρασμα σου αν και τόσο σύντομο είναι όμως τόσο ανεξίτηλα γεμάτο, προσθέτει. «Μας λείπεις πολύ,ποσό σε πεθυμήσαμε. Σήμερα την μέρα των γενεθλίων σου είχαμε συνηθίσει μια μερα γεμάτη χρώματα μελωδίες χαρά σαν την ψυχή σου αλλά πάνω απ’ όλα το τεράστιο χαμόγελο και την ακατάπαυστη χαρά σου που θα γιόρταζες με τους αγαπημένους σου».

Όμως, καταλήγει, «αγαπημένε μας ξεχάσαμε ότι οι άγγελοι παύουν να γιορτάζουν γενέθλια και να μετρούν χρόνια. Και αυτό γιατί πολύ απλά καθημερινά γιορτάζουν, περνούν στην Θεια αιωνιότητα. Είμαστε που περήφανοι για σένα, σε αγαπάμε και θα σε αγαπάμε για πάντα Λαμπρό μας…».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.