Η παρουσιάστρια έξηγησε ότι ήταν πολύ αυθόρμητη η κίνησή της, όταν υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Alpha, να έχει πλάι της την εικόνα του Οσίου Εφραίμ .

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του Happy Day μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη, στo backstage της φωτογράφισής της για τη νέα της εκπομπή στον Alpha. «Δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου. Απόδειξη πως και στο Globetrotters βγήκα και με μαγιό, έκανα και τις τρέλες μου.

Δεν είναι τα κιλά αυτό που με σταματάει να πάω μπροστά. Γιατί πολλές γυναίκες το έχουν και καθεμιά για το δικό της λόγο. Ναι, έχω τα κιλά μου, τα οποία πέρασα μια φάση που για δικούς μου λόγους τα πήρα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι και καλοφαγού. Θέλω να τα χάσω όμως. Όχι, γιατί προστάζει το πρότυπο της παρουσιάστριας να χάσεις τα κιλά σου.

Αλλά γιατί μπορεί να αισθάνομαι εγώ καλύτερα. Μπορεί να μη μου μπαίνουν τα παλιά μου ρούχα…» εξήγησε. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη, δηλώνοντας πως δεν έλειψαν οι δύσκολες στιγμές από τον γάμο τους: «Με τον Χάρη είμαστε 10 χρόνια μαζί. Και 10 χρόνια περάσαμε πάνω κάτω πολλές φορές. Ποτέ όμως δεν πέρασε από το μυαλό μου ή το δικό του ότι η οικογένεια αυτή θα τελειώσει».

Τέλος, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να υπογράφει το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Alpha, έχοντας την εικόνα του Οσίου Εφραίμ δίπλα της: «Η πίστη μου είναι τα πάντα μου. Αυτό πήρα από την οικογένειά μου, αυτό πιστεύω, αυτό δείχνω στα παιδιά μου, είναι η δύναμή μου στα εύκολα και στα δύσκολα. Ο Άγιος Εφραίμ και η φωτογραφία αυτή, ήταν όλα πολύ αυθόρμητα. Τον είχα στην τσέπη μου, τον έβγαλα, το ακούμπησα δίπλα μου και είπα: “Άγιέ μου, σ΄ευχαριστώ!”».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.