Συγκλονισμένος δηλώνει ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος για την επίθεση με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα την Παρασκευή.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του αναφέρει:

Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall, η οποία στοίχισε τη ζωή πολλών αμάχων. Το έγκλημα που διαπράχθηκε είναι εντυπωσιακό σε κυνισμό και σε βαναυσότητα. Σας εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και η καρδιά μου θλίβεται μαζί σας. Είμαι βέβαιος ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να επιλυθεί με επιτυχία και το συντομότερο δυνατό το παράτολμο έγκλημα και να προσαχθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι για την οργάνωση και την εκτέλεσή του.

Και μεταξύ άλλων καταλήγει:

Ευλογώ το Συνοδικό Τμήμα Εκκλησιαστικής Φιλανθρωπίας να παρέχει όλη την απαραίτητη ποιμαντική βοήθεια στα θύματα και τις οικογένειες των θυμάτων.

Είθε ο φιλεύσπλαχνος Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των κεκοιμημένων, να χαρίσει ίαση στους τραυματίες και να παρηγορήσει όλους όσους επλήγησαν από αυτή τη φοβερή τραγωδία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.