Μητρόπολη Λευκάδος

Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος: Συγκίνηση στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Θεοδώρας

Το τεσσαρακονθήμερο Αρχιερατικό Ιερό Μνημόσυνο της Θεοδώρας Καββαδία – Τσάρκου, πρεσβυτέρας του εφημερίου Νικιάνας π. Σωτηρίου Τσάρκου.

Το πρωινό του Σαββάτου, 3 Φεβρουαρίου 2018 τελέσθηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Νικιάνας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου. Τον θείο λόγο κήρυξε, τη σεπτή ευλογία κι αδεία του Σεβασμιωτάτου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γαβριήλ Νικηφορίδης, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Κυριακής, Κουραμάδων Κερκύρας.

Ο Σεβασμιώτατος, πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως καθώς και από φιλοξενούμενους κληρικούς άλλων Ιερών Μητροπόλεων, τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο της αείμνηστης Θεοδώρας Καββαδία – Τσάρκου, πρεσβυτέρας του Αιδεσιμ. Πρεσβυτέρου π. Σωτηρίου Τσάρκου, εφημερίου του εν λόγω Ιερού Ενοριακού Ναού.

Πρίν την απόλυση του Ιερού Μνημοσύνου ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, τόσο στον π. Σωτήριο όσο και στην οικογένειά του, όπως ο Θεός αναπαύει την ψυχή της εκλειπούσης εν χώρα ζώντων.

Συγκίνηση στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Θεοδώρας Συγκίνηση στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Θεοδώρας Συγκίνηση στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Θεοδώρας Συγκίνηση στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Θεοδώρας Συγκίνηση στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Θεοδώρας Συγκίνηση στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Θεοδώρας Συγκίνηση στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Θεοδώρας

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.