Σοκάρουν οι εικόνες μεταφοράς του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στον Ευαγγελισμό με την ειδική κάψουλα. Ο 91χρονος Ιεράρχης, ο οποίος από χθες νοσηλεύεται με COVID-19 ήταν από εκείνους που πρώτος αποδέχτηκε την κατάσταση και μάλιστα αντέδρασε πολλές φορές σε εκείνους οι οποίοι αρνούνται την εφαρμογή των μέτρων.

Μιλώντας στο Μέγκα τόνισε :«Κοιτάξετε στην Αλβανία υπάρχουν πολλές χαράδρες και εγώ έχω συνηθίσει και κατεβαίνω σε χαράδρες αρκετά χρόνια τώρα, 30 χρόνια… Βρίσκουμε ένα μονοπάτι και ανεβαίνουμε πάλι στο ξέφωτο. Νομίζω το να συμμετέχει κανείς, έστω με αυτόν τον τρόπο στον κοινό πόνο είναι δώρο του Θεού. Μην το βλέπουμε δύσκολο» είπε.

«Έχω μια ευαισθησία με τους πνεύμονες, έχω άσθμα πολύ καιρό. Νομίζω θα το ξεπεράσουμε. Έγιναν τα δέκατα αλλά σήμερα ήμαστε καλά. Σήμερα το μεσημέρι (12.11), φαντάζομαι το απόγευμα θα είμαι στον Ευαγγελισμό. Άλλωστε ο Ευαγγελισμός είναι ένα γνώριμο νοσοκομείο για μένα και άλλοτε είχαμε ορισμένες δυσκολίες. Τις ξεπεράσαμε» ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: «Μην στεναχωριέστε, και μην στεναχωριέστε. Θα περάσουμε. “Είτε ζώμεν είτε αποθνήσκομεν του Κυρίου εσμέν”. Είναι μεγάλη παρηγοριά αυτά τα πράγματα για εμάς».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.