Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου μετέβη σήμερα, Κυριακή 29 Οκτωβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Προκόπιο Σμυρνή, τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μ. Σταγών και Μετεώρων Αρχιμανδρίτη Νήφωνα Καψάλη, τον Καθηγούμενο της Ι. Μονής Αγίου Νικολάου Αναπαυσά Αρχιμ. Πολύκαρπο Βενέτη, αδελφούς της Ι. Μονής Βουλκάνου, καθώς και πατέρες από τα Μετέωρα.

Ο Ηγούμενος Προκόπιος, προσφωνώντας το νέο Μητροπολίτη τον καλωσόρισε στην Μονή της μετανοίας του, αναφέρθηκε στην πορεία της μοναχικής του ζωής και του προσέφερε αργυρό αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Βουλκανιώτισσας με την ευχή, να τον σκέπει και να οδηγεί τα διαβήματά του στη νέα του διακονία.

Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε για την υποδοχή και αναφέρθηκε στα χρόνια της μοναχικής του ζωής στην Ιερά Μονή. «Σας αγαπώ όλους και θα προσεύχομαι για εσάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το Αναλόγιο πλαισίωσε αντιπροσωπία από τη χορωδία «Μετεωρίτικο Ψαλτήρι».

Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος Συγκινημένος στην Ιερά Μονή μετανοίας του ο Μετεώρων Θεόκλητος

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.