Μαζί με τον Λάμπρο Λάζαρη.

“Τα προηγούμενα χρόνια το τάμα μας ήταν για έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό στις ζωές μας… φέτος το τάμα ήταν το ίδιο, όμως με πιο δυνατό σκοπό”
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης έφτασαν με τα πόδια στο Προκόπι Ευβοίας, προκειμένου να προσκυνήσουν τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο.

Το ζευγάρι ξεκίνησε από τον Άγιο και περπατώντας διένυσε απόσταση 21χλμ, για την οποία χρειάστηκε 5 ώρες.

Μαζί με την παρέα τους, αποφάσισαν αυτή τη φορά να ακολουθήσουν μια πιο απαιτητική διαδρομή μέσα από τα βουνά, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χαθούν, αλλα τελικά να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ωστόσο το γεγονός ότι εκπλήρωσαν το τάμα τους, σε συνδυασμό με τα καταπράσινα τοπία που αντίκρισαν, μια γεύση των οποίων πήραμε από το φωτογραφικό άλμπουμ που μοιράστηκε η ηθοποιός στο Instagram, τους αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Το μήνυμά της
«ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ????????‍♀️ (hard leve)… Για άλλη μια χρονιά κάναμε το γνωστό -σε κάποιους- περπάτημα από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο.. αυτή τη φορά όμως -επειδή είμαστε ξεκάθαρα athletic- πήγαμε το μονοπάτι μέσα από το βουνό! 21km και 5ωρες μετά φτάσαμε στην εκκλησία, αφού πρώτα χαθήκαμε, σαβουριαστήκαμε, χορέψαμε, διψάσαμε..

Τα προηγούμενα χρόνια το τάμα μας ήταν για έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό στις ζωές μας.. φέτος το τάμα ήταν το ίδιο, όμως με πιο δυνατό σκοπό για όλους μας.. Και του χρόνου λοιπόν», έγραψε στην ανάρτησή της η Δανάη Παππά.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.