ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Καθήλωσε ο εξοχότατος Πρέσβης της Παλαιστίνης, Yussef Dorkhom με μήνυμά του στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για την εις Κύριον εκδημία της Ειρήνης Μουρελάτου, ανιψιάς του Αγίου Παϊσίου.

Αναφέρει ο Πρέσβης στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE:

Τα Θερμά μου συλλυπητήρια.

΄΄Μακάρι η ψυχή της να αναπαυθεί εν Ειρήνη, τώρα έχει ενωθεί με τον Θεό και τον Θείο της Άγιο Παίσιο΄΄, αναφέρει στο μήνυμά του στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο εξοχότατος Πρέσβης, ορθόδοξος Χριστιανός και ο ίδιος που θαυμάζει τον Άγιο Παίσιο.

΄΄May her soul Rest In Peace, now she is united with God and her uncle Saint Paisios΄΄.

Έφυγε σήμερα σε ηλικία 77 ετών

Θλίψη μεγάλη στην τοπική κοινωνία, ήταν μια Άγια Γυναίκα-Του Δημητρίου Στρουμπάκου- Εκοιμήθη σε ηλικία 77 ετών στο Ληξούρι η Ειρήνη Μουρελάτου, το γένος Εζνεπίδη, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου καθώς ήταν κόρη της αδελφής του Ζωής.

Η Εξόδιος Ακολουθίας θα τελεστεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στα Χαυδάτα Ληξουρίου.

Η μακαριστή υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή και όπως μας τόνισαν κάτοικοι της περιοχής υπήρξες μια πηγή μαρτυρίας για την οικογένεια Εζνεπίδη που ήρθε από τα Φάρασα της Καππαδοκίας, ιδιαίτερα όμως για τον θείο της Άγιο Παΐσιο τον οποίο μετά την Αγιοκατάταξή του τιμούσε ιδιαιτέρως κατά την ημέρα μνήμης του, 12 Ιουλίου, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία, η οποία είναι λήψη από εορτή του Αγίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μηνιατών στο Ληξούρι.

Η συνέχεια στο άρθρο Εκοιμήθη η Ειρήνη Μουρελάτου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.