Συγκίνηση προκαλεί η ανάρτηση της μητέρας του 7χρονου Παναγιώτη, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του για να βγει νικητής.

Η Μαρία Θρασυβούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον 7χρονο γιο της έγραψε:

«Και συνειδητοποιώ ότι δίπλα μου έχω έναν ήρωα. Ο Παναγιώτης μου τα καταφέρνει και ξέρετε γιατί; Γιατί αρρώστησε το σώμα του αλλά όχι η ψυχή του! Καλημέρα!».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο SigmaLive ο μικρός Παναγιώτης έχει προχωρήσει σε τραχειοτομή, αφού ήταν ο μόνος τρόπος για να βγει από την καταστολή. Σημείωσε ότι υπάρχουν μεταξύ άλλων και οικονομικές δυσκολίες. Συγκεκριμένα γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα ειδικό δωμάτιο για τον 7χρονο, όταν θα επιστρέψει Κύπρο.

Γι αυτό τον λόγο οποιοσδήποτε μπορεί και θέλει να συνεισφέρει για τον μικρό Παναγιώτη μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τη Μαρία Θρασυβούλου στο τηλέφωνο 97610079.

Πιο κάτω καταγράφονται επίσης στοιχεία για καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό:

Το Αγκαλιάζω με αγάπη ανοίγει την πιο μεγάλη αγκαλιά αγάπης, με σκοπό τη δημιουργία ενός επιπλέον δωματίου στην οικία της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη, για να μπορέσει να επιστρέψει το παιδί από το Ισραήλ πίσω στο σπίτι του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.