Πάνω από 1.200 παιδικά παιχνίδια συγκέντρωσε η Ενορία-Κοινότητα Αναστάσεως του Χριστού, στο Kogarah του Σύδνεϋ, με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Τα παιχνίδια δόθηκαν σε διάφορες παιδιατρικές κλινικές του Σύδνεϋ, όπως το Sydney Children’s Hospital, Randwick, το St. George Hospital Children’s Ward και το Ronald McDonald House Randwick. Επίσης, παιχνίδια δόθηκαν στο St. George School για παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που φροντίζουν για τις ανάγκες άστεγων συνανθρώπων μας.

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό το γεγονός ότι η Ελληνική παροικία αγκάλιασε και στήριξε ολόψυχα αυτή την προσπάθεια της Ενορίας – Κοινότητος Kogarah.

Η Ενορία – Κοινότητα απηύθυνε δημόσια θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν παιχνίδια, μεταξύ των οποίων ο Σύλλογος «Ποντοξενιτέας» Σύδνεϋ, η Παμμακεδονική Ένωση Σύδνεϋ, ο Παν-Θεσσαλικός Σύλλογος «Ο Καραισκάκης», δωρητές όπως η οικογένεια Κουτσούγερα, αλλά και οι υπέροχοι μαθητές των Ελληνικών σχολείων της Ενορίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.