Δεν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κατάδυση για την ανάρρηση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Στυλίδας όσοι δεν δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και τις 9 το πρωί των Θεοφανείων, 6 Ιανουαρίου 2024, στο Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Λιμεναρχείο της πόλης, αναφέροντας αναλυτικά τη διαδικασία που προβλέπεται ενώ σε περίπτωση μη τήρησης της απόφασης, η υπηρεσία δεν θα επιτρέψει την τη συμμετοχή στην εν λόγω τελετή.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Στυλίδας:

“Το Λιμεναρχείο Στυλίδας ενημερώνει τους επιθυμούντες να καταδυθούν κατά την καθιερωμένη τελετή καθαγιασμού των υδάτων, για την ανεύρεση του Τίμιου Σταυρού, που θα πραγματοποιηθεί στον Λιμένα Στυλίδας, το Σάββατο 06-01-2024 και ώρα 11:00 στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανείων, ότι θα πρέπει να δηλωθεί η συμμετοχή τους και να προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Λιμεναρχείο Στυλίδας (τηλ. 2238023998-22329) το αργότερο μέχρι τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουάριου 2024.

Στην μη τήρηση των προβλεπόμενων, η υπηρεσία μας θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην επιτρέψει τη συμμετοχή των επιθυμούντων στην εν λόγω τελετή”.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.