Αλεξανδρούπολη: Στην σύλληψη ενός στρατιωτικού προχώρησε η Πυροσβεστική στον Έβρο, για φωτιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή Χιλή της Αλεξανδρούπολης.

Του Ηλία Προύφα

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, πρόκειται για στέλεχος του Στρατού Ξηράς, που υπηρετεί στον Έβρο, ο οποίος την ώρα της εκδήλωσης της πυρκαγιάς φέρεται να εκτελούσε εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης σε οικοπεδικό χώρο κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

Ο στρατιωτικός μεταφέρθηκε στην Πυροσβεστική υπηρεσία Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης όπου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.779€, ενώ του θέματος έχουν επιληφθεί και οι στρατιωτικές αρχές με την ενημέρωση του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Η φωτιά ξέσπασε χθες το μεσημέρι στην περιοχή Χιλή της Αλεξανδρούπολης, όπου μετά την άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών αρχών και εθελοντών αγροτών που έδωσαν ”μάχη” με τις φλόγες, κατάφεραν να την περιορίσουν και να τη θέσουν υπό έλεγχο μέχρι την κατάσβεσή της, αφού υπήρχε κίνδυνος να επεκταθεί σε κατοικίες της περιοχής.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.