ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί σήμερα 25η Μαρτίου για τη στρατιωτική παρέλαση. Σε επιφυλακή θα βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπου έχουν παρατηρηθεί έντονες αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως είναι η Πέλλα, η Κατερίνη, η Βέροια, η Έδεσσα, τα Γιαννιτσά και μερικές άλλες.

Για λόγους ασφαλείας ματαίωσε την παρουσία του στην παρέλαση στη Λάρισα ο Νίκος Παππάς, αλλά και η Κατερίνα Παπακώστα στη αυριανή παρέλαση της Τρίπολης.

Για τη στρατιωτική παρέλαση την 25η Μαρτίου, κλοιός ασφαλείας θα υπάρχει και γύρω από την εξέδρα των επισήμων, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη αλλά και κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης. Ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα γίνει η Δοξολογία, παρουσία μελών της κυβέρνησης κι άλλων κομμάτων.

Να σημειωθεί πως αν στη σημερινή μαθητική παρέλαση στην Αθήνα είχαν διατεθεί περίπου 800 αστυνομικοί, στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα είναι διπλάσιοι. Αναφερόμαστε σε πάνω από 1.600 αστυνομικούς, ένστολους και με πολιτικά, αλλά και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Στρατιωτική παρέλαση – Το πρόγραμμα του εορτασμού περιλαμβάνει

06:22 – 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού

Το ξημέρωμα της 25ης Μαρτίου θα γίνει για την Αθήνα με 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού. Ο Εωθινός θα παιανίζει από τις μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στις 8.00 θα γίνει η επίσημη έπαρση της σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Στις 10.00 θα ξεκινήσει η πανηγυρική δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αθηνών

Στις 10:55 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στις 11.00 θα ξεκινήσει η παρέλαση των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί αύριο 25η Μαρτίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.