Τον τάφο του πατέρα του, Βασίλη Λαμπρινιάδη, στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στο Μακροχώρι της Κωνσταντινούπολης, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη, ο Βασίλης Λαμπρινιάδης μεγάλωσε εκεί την οικογένειά του πριν μεταβεί μαζί της ως πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη σε αναζήτηση καλύτερης ζωής.

Όπως είχε πει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, ήταν ο πατέρας του αυτός που του εμφύσησε την αγάπη για την Πόλη και το πάθος για τον Ελληνισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος έφτασε στην Κωνσταντινούπολη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο του τρίτου προσκυνηματικού ταξιδιού που διοργανώνει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής στην Πόλη και στον Πόντο με την ευκαιρία του εορτασμού της 100ης επετείου από την ίδρυση της.

Κατά την παραμονή του στην Πόλη, ο Αρχιεπίσκοπος αναμένεται να επισκεφθεί και το Ελληνικό Νοσοκομείο του Βαλουκλή το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές εξαιτίας της πρόσφατης καταστροφικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο ιστορικό ίδρυμα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.