Τη σπουδαιότητα του ρόλου που έχουν για το καλό της κοινωνίας οι Αστυνομικοί, τόνισε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Ο Θεοφιλέστατος, κατόπιν πρόσκλησης, τέλεσε Αγιασμό για τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, παρουσία του Βοηθού Αρχηγού Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Δημητρίου και Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας κ. Γιαννάκη Χαραλάμπους.

Ο Θεοφιλέστατος, απευθυνόμενος προς όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε τη σπουδαιότητα του ρόλου που έχουν για το καλό της κοινωνίας και την ασφάλεια των πολιτών. Τους παρότρυνε να συνεχίσουν το έργο που επιτελούν με σεβασμό προς τον κάθε άνθρωπο και αγάπη για την πατρίδα τους. Επίσης, μετέφερε τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου. Στη συνέχεια ο Επίσκοπος Μεσαορίας προσέφερε, ως ευλογία, για την Αστυνομική Διεύθυνση ένα μεγάλο εικόνισμα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, προστάτιδος της Κυπριακής Αστυνομίας και στον κάθε παρευρισκόμενο το ημερολόγιο των κατεχόμενων ενοριών της αρχιεπισκοπικής περιφέρειας (Διαμερίσματος Μεσαορίας).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.