Την επίσκεψη του Πατριαρχικού Επιτρόπου στην Βηθλεέμ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διοκαισαρείας κ. Βενέδικτου και μελών του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Ορθοδόξου Φιλανθρωπικού Συλλόγου της Βηθλεέμ δέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος στην έδρα του Πατριαρχείου στην Παλαιά Πόλη.

Οι επισκέπτες ευχήθηκαν στον Μακαριώτατο με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Παράλληλα, εξέφρασαν την εκτίμηση τους προς το πρόσωπο του αναφορικά με τις προσπάθειες που καταβάλλει για την στήριξη της Παλαιστινιακής κοινότητας και των Ορθοδόξων μέσω έργων που υλοποιεί το Πατριαρχείο σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγεία, η φροντίδα ηλικιωμένων και η στέγαση. Τα μέλη του Συλλόγου επιβεβαίωσαν επίσης ότι παρέχουν την πλήρη στήριξη τους στον Μακαριώτατο στην μάχη που δίνει μαζί με τους Αρχηγούς των Εκκλησιών στα Ιεροσόλυμα ενάντια σε ριζοσπαστικές ομάδες που στοχεύουν την ακίνητη περιουσία των Ορθοδόξων στην Αγία Πόλη.

Από την πλευρά του ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων εξέφρασε την εκτίμηση του για το ποιμαντικό έργο του Μητροπολίτη Διοκαισαρείας στην πόλη της Βηθλεέμ, ενώ παράλληκα έκανε ιδιαίτερη μνεία στο μοντέλο λειτουργίας του Εθνικού Ορθοδόξου Φιλανθρωπικού Συλλόγου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.