Μητρόπολη Παροναξίας

Την Κυριακή 21-1-2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στον Όρθρο προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής Μονής Νάξου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προέστη του 40νθημέρου Μνημοσύνου των αειμνήστων Βασιλικής, Ελένης και Μυρτούς-Πετρίνας Χερουβείμ.

Στην συνέχεια μετέβη στην Κεραμωτή Νάξου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα του Συλλόγου Κεραμιωτών Νάξου σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο. Μετά το πέρας της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο εγκάρδιο χαιρετισμό και ευχές προς όλους τους παρισταμένους και ιδιαιτέρως στα μικρά παιδιά που όλα μαζί με την προτροπή του έψαλαν τα κάλαντα. Εκ μέρους του Συλλόγου βραβεύτηκαν με ειδική περγαμηνή οι τρείς νέοι από το χωριό που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας μας. Ακολούθως με την μέριμνα της Ενορίας παρετέθη εορταστική τράπεζα στην οποία παρεκάθησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Με το μεσημεριανό δρομολόγιο έπλευσε για την Πάρο και λίγο αργότερα μετέβη στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) Παροικίας προσκεκλημένος για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιττας.

Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους παρευρεθέντες και απηύθυνε ευχές για το νέο έτος.

Στον Ναό Αγίας Φωτεινής Μονής Νάξου ο Παροναξίας Καλλίνικος Στον Ναό Αγίας Φωτεινής Μονής Νάξου ο Παροναξίας Καλλίνικος Στον Ναό Αγίας Φωτεινής Μονής Νάξου ο Παροναξίας Καλλίνικος Στον Ναό Αγίας Φωτεινής Μονής Νάξου ο Παροναξίας Καλλίνικος

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.