Γράφει η Μητρόπολη Βελγίου.

Την Υφυπουργό Παιδείας της Ελλάδος και υπεύθυνη για τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού κα Μερόπη Τζούφη δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η Υφυπουργός έτυχε της θερμής υποδοχής των εργαζομένων στα γραφεία της Μητροπόλεως, και στη συνέχεια είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και κυρίως θέματα που αφορούν τα ελληνικά σχολεία στις Βρυξέλλες.

Η κα Τζούφη ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο τόσο για την υποδοχή, όσο και για την ευαισθησία που δείχνει για την εκπαίδευση, τους μαθητές και τους διδασκάλους των ελληνικών σχολείων στο κέντρο της Ευρώπης, και δεσμεύθηκε να λάβει σοβαρά υπόψιν τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις και τους προβληματισμούς του για το μέλλον της ελληνικής εκπαίδευσης στις Βρυξέλλες.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την επίσκεψη, ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στην, σχετικά, νέα αποστολή της κας Τζούφη, ως Υφυπουργού Παιδείας, και εκδήλωσε την απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση της Μητροπόλεως στις δράσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά σχολεία στην επαρχία του.

Στον Μητροπολίτη Βελγίου η Υφυπουργός Παιδείας της Ελλάδας

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.