Ολιγόλεπτη συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως.

Η υπουργός συνοδεύονταν από τους Βουλευτές Καρδίτσας της ΝΔ κ. Γεώργιο Κωτσό και κ. Ασημίνα Σκόνδρα, αλλά και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρο Τσιούκη.

Στην Καρδίτσα, η Υπουργός είχε επαφές με εκπαιδευτικούς δημοτικών και γυμνασίων της πόλης ώστε να ενημερωθεί για ζητήματα που τους απασχολούν ενώ αργότερα συναντήθηκε, ανάμεσα σε άλλους φορείς, με το Δ.Σ. Δυτικής Θεσσαλίας ατόμων με αυτισμό και εκπροσώπους του παραρτήματος της Μαθηματικής Εταιρείας.

Στη συνέχεια, η κα Κεραμέως μετέβη στο Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπου συνομίλησε με φοιτητές και καθηγητές για θέματα που αφορούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου για την ανώτατη εκπαίδευση.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, η κα Κεραμέως ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση και μετέβη στις Καρυές Τρικάλων όπου απηύθυνε χαιρετισμό σε ημερίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: «Η συμβολή της άσκησης στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των στελεχών της αστυνομίας».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.