Ι.Μ. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024, η εκ Σερρών καταγομένη, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.) κ. Ευαγγελία Νίκα.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε την κ. Νίκα, στο Επισκοπείο Σερρών, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Π. Καρίπογλου και συζήτησε σε εγκάρδιο κλίμα ζητήματα επικαιρότητος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεολόγος, προσέφερε στην κ. Πρόεδρο, εκδόσεις της Σερραϊκής Εκκλησίας, ως ευλογία και αγαθή ενθύμηση της σημερινής επισκέψεως.

Ακολούθως το μεσημέρι, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Θεολόγο, επισκέφθηκε, στο Επισκοπείο Σερρών, o υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., κ. Ηλίας Κικίλιας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Νομό Σερρών.

Ο κ. Κικίλιας, αφού συζήτησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Θεολόγο, σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ζητήματα επικαιρότητος, κοινού ενδιαφέροντος και προβληματισμού, ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη της Εκκλησίας των Σερρών και της Νιγρίτης για την εγκάρδια δοχή και φιλοξενία, για τις πολύτιμες σκέψεις του και τον γόνιμο διάλογο, που ανέδειξε τις συγκλίσεις των σκέψεων και του γενικότερου προβληματισμού πάνω σε θέματα της τρεχούσης επικαιρότητος, αλλά και για τα τίμια ενθυμήματα, που του προσέφερε, σε ανάμνηση της συναντήσεώς τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.