Την Καλαμάτα επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελός Συρίγος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου προκειμένου να πραγματοποιήσουν επαφές με τοπικούς παράγοντες και να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Ο κ. Συρίγος επισκέφθηκε και τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο στην έδρα της Μητροπόλεως με τον οποίο συζήτησε επίκαιρα ζητήματα.

Όπως αναφέρει ο κ. Υφυπουργός Παιδείας σε ανάρτησή του την Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

“Η Καλαμάτα μπορεί να γίνει πρότυπο, όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας. Εχει τις προοπτικές. Επισκεφθήκαμε με τον γ.γ. Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου την πόλη προκειμένου να συναντηθούμε με τον Δήμαρχο Θ. Βασιλόπουλου και να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν την περιοχή. Συναντήσαμε τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, ενώ επισκεφθήκαμε και μία σειρά επιχειρήσεων που αποτελούν μοχλό ανάπτυξης για την εύφορη μεσσηνιακή γη: τον Συνεταιρισμό σύκων «Συκική», το Τυποποιητήριο λαδιού «Φαρίς» της οικογενείας Γκούμα, την κατασκευαστική αμαξωμάτων «Ζυγούρης», την καπνοβιομηχανία «Καρέλιας» και την εξαγωγική τροφίμων “Kalamata Papadimitriou”. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Δευτέρα”, έγραψε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.