Πατρικές ευλογίες είχε τη χαρά και την τιμή να λάβει ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας κ. Νικόλαος Γιαννακόπουλος κατά τη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, στο Επισκοπείο της Τρίπολης, έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αφού συζητήθηκαν θέματα της γενικότερης κοινωνικής κατάστασης, καθώς και του μεγάλου έργου που επιτελεί η Εκκλησία της Ελλάδος, θεμελιώνοντας για μία ακόμη φορά τη βαθιά σχέση της Εκκλησίας με το κοινωνικό σύνολο και την αρωγή της Πολιτείας στην καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, οι δυσκολίες που υπήρξαν με τον κορωνοϊό και τα προβλήματα γραφειοκρατίας με υπηρεσίες του Δημοσίου και των Υπουργείων.

Ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε για μία ακόμη φορά τη στενή σχέση που έχει προσωπικά αλλά και οικογενειακά με την Εκκλησία και τους Ορθόδοξους κανόνες, γεγονός που αυτονοήτως τον τάσσει στο πλευρό της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Αλεξάνδρου, με κάθε δυναμική, προς λύση των προβλημάτων που κάθε μέρα προκύπτουν.

Τέλος, εξέφρασε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του σε όλο το πλήρωμα της Εκκλησίας, την ευχή για υγεία σε όλο τον κόσμο, ζητώντας και την προσωπική ευλογία στον διαρκή και συνεχιζόμενο αγώνα του για την Αρκαδία, σεβόμενος πάντα τους άρρηκτους και διαχρονικούς δεσμούς Πολιτείας και Εκκλησίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.