Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας.

Το νησί της Λευκάδας επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 15 Ιουνίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, συνοδευόμενος από κληρικούς και λαϊκούς προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα θρησκευτική μνημεία του νησιού. Πριν την περιήγηση στο νησί, προηγήθηκε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόφιλο στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε στην αίθουσα του θρόνου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κοσμά και τη συνοδεία του μιλώντας τους μεταξύ άλλων για το θρησκευτικό τουρισμό στην Μητροπολιτική μας περιφέρεια.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κοσμάς προσέφερε έναν συλλεκτικό τόμο στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και ο τελευταίος με την σειρά του στον φιλοξενούμενο Άγιο Αρχιερέα διάφορα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και στη συνοδεία του από μια αναμνηστική ευλογία. Στη συνεχεία ο ευλαβέστατος Ιεροδιάκονος π. Χριστοφόρος Αραβανής ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κοσμά και τους ευλαβείς προσκυνητές στις ιστορικές Μονές του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς και της Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος.


Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.