Επίσημη συνάντηση με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ δέχτηκε την ευλογία του Σεβασμιότατου. Έγινε ενημέρωση των τρεχουσών εξελίξεων στο χώρο των ΕΔ καθώς και των διεκδικήσεων της ΕΣΠΕΘ, της αρχαιότερης Ένωσης στο χώρο των ΕΔ, για τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε απόλυτα θερμό και φιλικό κλίμα ενώ ο Σεβασμιότατος έδειξε ενδιαφέρον και προσφέρθηκε να συνδράμει από την πλευρά του σε ότι είναι δυνατό για το καλό των στρατιωτικών.

Αμφότερες οι πλευρές υποσχέθηκαν συνεργασία και αλληλοβοήθεια σε όποια θέματα παρουσιαστούν για το καλό των στρατιωτικών αλλά και όλου του ποιμνίου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Η ΕΣΠΕΘ ευχαρίστησε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμο για την άμεση και ουσιαστική συνάντηση επιδίδοντας πλακέτα με το έμβλημα της Ένωσης και συνέβαλε από την πλευρά της με μια δωροεπιταγή, στο Θεάρεστο έργο της Μητροπόλεως, της παροχής συσσιτίου σε άπορες οικογένειες.

Παρόντες από πλευράς ΕΣΠΕΘ ήταν ο Πρόεδρος Χρήστος Καρανάσιος, ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Κολονιώτης και ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Γώγος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.