Σε κλίμα εγκαρδιότητας την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος υποδέχθηκε στην Ιεράπετρα τους εκπροσώπους της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης (Ε.Σ.Κ.Ε.Κ.).

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ζαχαρίας Αδαμάκης, ο Γραμματέας Αιδεσιμολ. Πρωτ. Σπυρίδων Φουκαράκης, ο Ταμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ανδρέας Καλλιοντζάκης και Μέλος του Δ.Σ. Αιδεσιμολ. πρωτ. Χαράλαμπος Μουρτζάκης αντάλλαξαν με τον Σεβασμιώτατο αναστάσιμες ευχές και στη συνέχεια ενημέρωσαν για τρέχοντα θέματα που αφορούν στους Εφημερίους της Μεγαλονήσου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Προέδρος Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ιωάννης Νεστοράκης και όλα τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Ο Άγιος Νεομάρτυς Ζαχαρίας, Επίσκοπος Σητείας».

Συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα ζωτικής σημασίας που αφορούν τους Κληρικούς και τη λειτουργία των Ενοριών και θέματα ανάπτυξης του πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ όλων των Κληρικών, και κατατέθηκαν σκέψεις για τη συλλογική προσφορά των Συνδέσμων Κληρικών στο ποιμαντικό έργο κάθε Τοπικής Εκκλησίας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος επεσήμανε το σημαντικό ρόλο της Ένωσης Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης, όπως και του τοπικού Συνδέσμου Κληρικών, στην καλλιέργεια κλίματος ενότητας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των Εφημερίων σε μία κρίσιμη εποχή με πολλές και ποικίλες προσκλήσεις. Τέλος ευχήθηκε εγκάρδια στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Ε.Κ. κάθε επιτυχία και ευόδωση του σημαντικού έργου τους για το συντονισμό των δραστηριοτήτων των Ιερατικών Συνδέσμων της Εκκλησίας Κρήτης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.