Επίσκεψη από τον Διοικητή Ανώτατη Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη δέχθηκε σήμερα στο γραφείου του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Ο κ. Κωστίδης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών και υπέβαλλε τα σέβη του, καθώς εζήτησε και την ευχή του επί τη αναλήψει των νέων του καθηκόντων στην Διοίκηση της ΑΣΔΥΣ.

Το νέο Αντιστράτηγο υπεδέχθη με εγκαρδιότητα ο κ. Συμεών και του ευχήθηκε την από Θεού δύναμη και ευλογία στο έργο και στην διακονία του στον Ελληνικό Στρατό, ενώ του προσέφερε και μία εικόνα της Παναγίας της Δαμάστας.

Ο κ. Κωστίδης ευχαρίστησε στον Σεβασμιώτατο και εις ένδειξιν τιμής και σεβασμού του αντιπροσέφερε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού.

Μετά από ένα εποικοδομητικό διάλογο ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τον κ. Διοικητή στις εκπαιδευτικές και κοινωνικοπρονιακές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίες στεγάζονται στο κτηριακό σύμπλεγμα του πολυδύναμου Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.